Velkommen til karpesjov.dk

 

Opdateret den 22-1-2005


Nyheder.


5-12-2004

Karpegrej købes kik i køb og salg


"Cykelvogn" til bil sælges i køb og salg.


Den 4-6-2004

Så er der lagt billeder og video klip op,af vores ture til Søllerød sø.

Alle video klip er på ca 4 mb, på nær det store ( og sjove ) på 8,4mb


 

Den 25-5-2004

2 ture til Søllerødsø smed 3 karper af sig ALLE 3 PR.de var på 9,7-11,7 og 13,8. Der vil komme en del billeder fra de 2 ture samt en stor video af Rovers meget koncentrerede fight af fisken på 9,7 kg :-)


 

Den 23-4-2004

Så er vi i luften. Der er blevet lagt billeder og videoer op fra vores turer. Vores gæstebog skulle også virke ligeså køb og salg.

Skriv gerne i vores gæstebog hvis du/i har ris eller ros .

 


 

Den 2-2-2004

Vi har netop købt vores domæne og fået vores web hotel op og køre, så nu er vi i fuld gang med at få gjort det klart og som navnet antyder vil vi lægge vægt på det sjove ved Karpe fiskeriet.

Som f.eks i angst for ikke at nå at give modhug hurtigt nok, tager den på røv og albuer( stadig med soveposen omkring sig )ned til rodpoden og laver så modhug på den forkerte stang eller som undertegnet ( der bruger kontaktlinser ) får " the goood tone " tidligt en morgen, men INTET kan se ,da jeg står foran rodpoden og må ha hjælp af min makker til at "finde" den rigtige stang.Det er sådan noget vi agter at optage på video og lægge op til download. Der vil nok også komme noget iscenesat video af noget morsomt (syntes vi selv) under mottoet: "yeah right"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsored by
Free Counter